Ács munka és bádogos Budapest

A BodyStrong edzőterem tetőszerkezetének felújítása


20 453 4837 / Jáki Csaba
A város szívében, ahol a modern építészet találkozik a hagyományos mesterséggel, egy különleges történet bontakozott ki. A BodyStrong edzőterem és Thai Box fellegvára, amely évtizedek óta hűségesen szolgálja az edzeni vágyókat, úgy döntött, hogy megújul. A régi tetőszerkezet megkopott, és a terem vezetősége úgy határozott, hogy itt az ideje a felújításnak. Lássuk hogyan szövődött össze a hagyományos ács és bádogos mesterség a modern építészet igényeivel, amikor a Jákitető Kft. csapata beindult, hogy új életet leheljen a BodyStrong edzőterem tetejébe.

Az elöregedett tetőszerkezet

A BodyStrong edzőterem tetőszerkezete hosszú évek óta szélsőséges időjárásnak volt kitéve. A múltban megkopott tető már nemcsak esztétikailag hagyott kívánnivalót maga után, de már stabilitásában is kompromisszumokat követelt. A terem vezetősége ezért úgy döntött, hogy itt az ideje a megújulásnak, és a helyi szakemberekhez fordultak segítségért.

A Jákitető Kft. hozzáértése

Amikor a BodyStrong edzőterem vezetősége keresni kezdte a megfelelő szakembereket a felújításhoz, a helyi közösség javaslatára a Jákitető Kft.-t választották. Ez a csapat hosszú évek óta az ács munka területén tevékenykedik, és hírnevét a kitartó munkájának köszönheti. A cég arról híres, hogy a modern technológiákat ötvözi az ősi tudással a kiváló eredmények elérése érdekében.

A tetőszerkezet megújulása

A Jákitető Kft. csapata szívvel-lélekkel látott hozzá a BodyStrong edzőterem tetőszerkezetének megújításához. Először is, alapos vizsgálatot végeztek a jelenlegi állapot felmérésére. Megállapították, hogy a tetőszerkezet egy részét teljesen ki kell cserélni, míg más részeken csak helyreállítási munkákra van szükség. A cég szakemberei részletes tervet készítettek, amely a legjobb minőségű anyagokat a legmodernebb technológiákkal kombinálta.


SZOLGÁLTATÁSAINK

Ács munka

Ács munka
A tető minden ház egyik alapeleme. Kulcsfontosságú, hogy dacoljon az időjárással, vízállónak kell lenni hóban és esőben, továbbá nagymértékben felelős a ház megjelenéséért is. Az ács munka tekintetében mindent megteszünk, hogy ezeknek az elvárásoknak az összes tető megfeleljen, amit mi készítünk.
Tetőtér szigetelés

Tetőtér szigetelés
Vállalunk mindenfajta új építésű-, és utólagos tetőtér szigetelést. A tető az épület külső burkolatának jelentős részét képezi. Emiatt egy szigeteletlen tető esetében az épület teljes hőveszteségének akár 25%-a is jelen lehet, mely igen komoly fűtésszámlát jelent.
Bádogos munka

Bádogos munka
Szakképzett csapatunk családi házak, társas házak és egyéb épületek bádogos munkálatait is vállalja szakszerű kivitelezéssel Budapest városában és környékén.
Lakásfelújítás

Lakásfelújítás
Az ács munka és tetőfedés mellett, fő profilunk a lakásfelújítás és házfelújítás. Ez magában foglalja a szobafestést, tisztasági festést, gipszkartonozást és a ház külső szigetelésének kivitelezését is.
GYAKORI KÉRDÉSEK
Mikor érdemes ács munka igénye estén időpontot foglalni?
Amilyen gyorsan csak tud, foglaljon időpontot, mert a rengeteg felvállalt munka miatt, sok esetben csak 1-2 hónap múlva tudjuk elkezdeni a munkát.

Hogyan lehet fizetni önöknél?
Készpénzzel és átutalással is tud fizetni nálunk.

Rendelkeznek engedéllyel?
Természetesen minden engedélyünk megvan a munkavégzésre és csak szakképzett kollégákkal dolgozunk, mivel számunkra a legfontosabb az ügyfeleink maximális elégedettsége.

Miért válik fel a tetőzsindely?
A kopott zsindely akkor válik el a tetőtől, amikor a padlástérben lévő nedvesség hatására a szögek kilazulnak a helyükről és meglazítják a zsindelyt. Ez rontja a zsindely teljesítményét, és a tetőt a természeti elemek káros hatásának teszi ki, ami szivárgást és még nagyobb nedvesség károkat okozhat.

Télen is vállalják a tető javítását, vagy felújítását?
A tetőcsere legnépszerűbb időszaka a tavasz és a késő ősz, de az enyhe téli időszakban is megoldható. Egy tapasztalt tetőépítő csapat tudja, hogyan kell új tetőt megépíteni anélkül, hogy a ház károsodna közben.

Egy új tető csökkenti az energiaszámláimat?
Ha a tető öreg és rosszul szigetelt, a tetőcsere csökkentheti az energiaszámlákat. Ideális, ha a tetőtér a külső hőmérséklet közelében marad, de a nyári túlmelegedés a nem megfelelő szellőzés jele. Az új tető csökkenti az energiaszámlákat a szellőzéssel és a szigetelő anyagokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott huzatot és a vízszivárgást.

Mennyibe fog kerülni a tető javítása?
A költségek nagymértékben változnak a tető dőlésszögétől, a zsindely vagy a cserép típusától, a tető állapotától és a zsindelyrétegek számától függően. A költségek megállapításának legjobb módja az ingyenes árajánlat kérése, melyet e-mailben, vagy telefonon tud kérni.

Mennyi ideig fog tartani az új tető?
Sok tényező befolyásolja, hogy egy tető mennyi ideig tart. Míg a legtöbb tetőre van garancia, ez nem jelenti azt, hogy a tető szükségszerűen ilyen sokáig bírja anélkül, hogy ki kellene cserélni. Egyesek gyorsabban elhasználódnak a súlyos időjárási és környezeti viszonyok miatt, míg mások tovább tarthatnak. A legtöbb tetőt azonban 15 és 25 év közötti élettartamra tervezték; egyes pala- és fémtetők hosszabb ideig tarthatnak.

Milyen méretű jégeső károsítja a tetőket?
Számos tényező befolyásolja, hogy a jégeső károsítja-e a tetőt vagy sem. A tető kora és állapota nagyban befolyásolhatja, továbbá jég átmérője is nagy szerepet játszik. Általánosságban elmondható azonban, hogy a borsóméretű jégesők általában nem okoznak kárt a tetőn anélkül, hogy erős szél is jelen lenne.

Szivárog a tetőm, de tavaly új zsindelyt raktam fel, mitől lehet ez?
Lehet, hogy a zsindelyt nem megfelelően szerelték fel, vagy egy meglévő zsindelyréteg fölé helyezhették, amely nem ad megfelelő fedést, vagy új károk keletkeztek egy közelmúltbeli vihar miatt. A legjobb módja annak, hogy megtudja, az ellenőrzés.

El kell távolítani a régi zsindelyt, mielőtt felrakják az újat?
Bár technikailag lehetséges a zsindely egymásra rétegezése, ez jövőbeni problémákat szülhet. Ha a jelenlegi zsindelye felpöndörödött, megrepedt, hiányzik, vagy moha borítja, akkor az új tető megépítése előtt el kell távolítani. Hasonlóképpen, ha már két réteg van a tetőn, akkor az új zsindely felszereléséhez le kell őket venni.

Kapcsolat

Jákitető Kft.
Cím: 1104 Budapest
Telefon: +36 20 453 4837
E-mail: jakiteto@gmail.com tetőfedő ács munka és bádogozás
Címkék

ÁCS MUNKA ÉS KÖLTÖZÉS BÁDOGOS MUNKA