Ács munka és bádogos Budapest

Ács munka, tetőfedő és bádogozás garanciával!


20 453 4837 / Jáki Csaba

KÖRNYEZETBARÁT MEGOLDÁS A TETŐKÖN

Az energiahatékonyság iránti növekvő igények mellett az építőipar is új utakat keres a környezetbarát megoldások terén. A napelemek telepítése olyan új lehetőséget kínál, amely lehetővé teszi a háztulajdonosok számára, hogy saját zöld energiát állítsanak elő.

Az energetikai paradigma változása

Az energiatermelés hagyományos módjai környezetszennyezéshez vezettek. Az alternatív energiaforrások iránti érdeklődés és az új technológiák fejlődése azonban lehetővé tette az energiatermelés új formáit. Az egyik ilyen lehetőség a napelemek integrálása a háztetőkre, melyet az ácsok készítenek elő.

A tetők hagyományosan a házak védelmét szolgálták. Ma azonban a tetőknek több funkciót is szolgáltatniuk kell a jövőben. A napelemek integrálása ezt a célt szolgálja. Az új generációs tetők már nem csak védelmet látnak el, hanem energiaforrásként is funkcionálnak.

Környezetbarát tetőkialakítás

A napelemek optimális kihasználásához a tetők kialakítását úgy tervezik meg, hogy megfelelően támogassák ezeket a technológiákat. A tető dőlésszöge, a tájolás, mind hatással vannak a napelemek hatékonyságára. A tervezés során figyelembe kell venni az épület földrajzi elhelyezkedését is.

Az egyik gyakori aggodalom a napelemek telepítésekor az esztétikai megjelenés. Azonban a modern tervezési megoldások elérhetővé teszik, hogy a napelemek harmonikusan illeszkedjenek a tető formájához. Az integrált napelemek vagy a tetőbe épített panelek segítenek minimalizálni az esztétikai problémákat, miközben maximális hatékonyságot biztosítanak.

A napelemekkel felszerelt tetők nem csak a környezetvédelmi előnyöket hordozzák magukban. Hosszú távon a napelemek telepítése nagymértékben csökkentheti az energiafelhasználásból kialakuló költségeket. Továbbá, a feleslegesen termelt energia visszatáplálható a hálózatba, így a házak tulajdonosai akár pénzt is kereshetnek vele.

A napelemek tetőkre való telepítése csak az első lépés egy olyan fejlődési úton, amelynek célja az épületek még fenntarthatóbbá tétele. A technológia folyamatosan fejlődik, és a jövőben olyan intelligens tetőrendszerek várhatók, amelyek automatikusan követik a napszakokat. Ezeket a lehetőségeket pedig az ácsok feladata tökéletesen kihasználhatóvá varázsolni.
tetőfedés Ács munka és költözés


SZOLGÁLTATÁSAINK

Ács munka

Ács munka
A tető minden ház egyik alapeleme. Kulcsfontosságú, hogy dacoljon az időjárással, vízállónak kell lenni hóban és esőben, továbbá nagymértékben felelős a ház megjelenéséért is. Az ács munka tekintetében mindent megteszünk, hogy ezeknek az elvárásoknak az összes tető megfeleljen, amit mi készítünk.
Tetőtér szigetelés

Tetőtér szigetelés
Vállalunk mindenfajta új építésű-, és utólagos tetőtér szigetelést. A tető az épület külső burkolatának jelentős részét képezi. Emiatt egy szigeteletlen tető esetében az épület teljes hőveszteségének akár 25%-a is jelen lehet, mely igen komoly fűtésszámlát jelent.
Bádogos munka

Bádogos munka
Szakképzett csapatunk családi házak, társas házak és egyéb épületek bádogos munkálatait is vállalja szakszerű kivitelezéssel Budapest városában és környékén.
Lakásfelújítás

Lakásfelújítás
Az ács munka és tetőfedés mellett, fő profilunk a lakásfelújítás és házfelújítás. Ez magában foglalja a szobafestést, tisztasági festést, gipszkartonozást és a ház külső szigetelésének kivitelezését is.
GYAKORI KÉRDÉSEK
Mikor érdemes ács munka igénye estén időpontot foglalni?
Amilyen gyorsan csak tud, foglaljon időpontot, mert a rengeteg felvállalt munka miatt, sok esetben csak 1-2 hónap múlva tudjuk elkezdeni a munkát.

Hogyan lehet fizetni önöknél?
Készpénzzel és átutalással is tud fizetni nálunk.

Rendelkeznek engedéllyel?
Természetesen minden engedélyünk megvan a munkavégzésre és csak szakképzett kollégákkal dolgozunk, mivel számunkra a legfontosabb az ügyfeleink maximális elégedettsége.

Miért válik fel a tetőzsindely?
A kopott zsindely akkor válik el a tetőtől, amikor a padlástérben lévő nedvesség hatására a szögek kilazulnak a helyükről és meglazítják a zsindelyt. Ez rontja a zsindely teljesítményét, és a tetőt a természeti elemek káros hatásának teszi ki, ami szivárgást és még nagyobb nedvesség károkat okozhat.

Télen is vállalják a tető javítását, vagy felújítását?
A tetőcsere legnépszerűbb időszaka a tavasz és a késő ősz, de az enyhe téli időszakban is megoldható. Egy tapasztalt tetőépítő csapat tudja, hogyan kell új tetőt megépíteni anélkül, hogy a ház károsodna közben.

Egy új tető csökkenti az energiaszámláimat?
Ha a tető öreg és rosszul szigetelt, a tetőcsere csökkentheti az energiaszámlákat. Ideális, ha a tetőtér a külső hőmérséklet közelében marad, de a nyári túlmelegedés a nem megfelelő szellőzés jele. Az új tető csökkenti az energiaszámlákat a szellőzéssel és a szigetelő anyagokkal, amelyek megakadályozzák a túlzott huzatot és a vízszivárgást.

Mennyibe fog kerülni a tető javítása?
A költségek nagymértékben változnak a tető dőlésszögétől, a zsindely vagy a cserép típusától, a tető állapotától és a zsindelyrétegek számától függően. A költségek megállapításának legjobb módja az ingyenes árajánlat kérése, melyet e-mailben, vagy telefonon tud kérni.

Mennyi ideig fog tartani az új tető?
Sok tényező befolyásolja, hogy egy tető mennyi ideig tart. Míg a legtöbb tetőre van garancia, ez nem jelenti azt, hogy a tető szükségszerűen ilyen sokáig bírja anélkül, hogy ki kellene cserélni. Egyesek gyorsabban elhasználódnak a súlyos időjárási és környezeti viszonyok miatt, míg mások tovább tarthatnak. A legtöbb tetőt azonban 15 és 25 év közötti élettartamra tervezték; egyes pala- és fémtetők hosszabb ideig tarthatnak.

Milyen méretű jégeső károsítja a tetőket?
Számos tényező befolyásolja, hogy a jégeső károsítja-e a tetőt vagy sem. A tető kora és állapota nagyban befolyásolhatja, továbbá jég átmérője is nagy szerepet játszik. Általánosságban elmondható azonban, hogy a borsóméretű jégesők általában nem okoznak kárt a tetőn anélkül, hogy erős szél is jelen lenne.

Szivárog a tetőm, de tavaly új zsindelyt raktam fel, mitől lehet ez?
Lehet, hogy a zsindelyt nem megfelelően szerelték fel, vagy egy meglévő zsindelyréteg fölé helyezhették, amely nem ad megfelelő fedést, vagy új károk keletkeztek egy közelmúltbeli vihar miatt. A legjobb módja annak, hogy megtudja, az ellenőrzés.

El kell távolítani a régi zsindelyt, mielőtt felrakják az újat?
Bár technikailag lehetséges a zsindely egymásra rétegezése, ez jövőbeni problémákat szülhet. Ha a jelenlegi zsindelye felpöndörödött, megrepedt, hiányzik, vagy moha borítja, akkor az új tető megépítése előtt el kell távolítani. Hasonlóképpen, ha már két réteg van a tetőn, akkor az új zsindely felszereléséhez le kell őket venni.

Kapcsolat

Jákitető Kft.
Cím: 1104 Budapest
Telefon: +36 20 453 4837
E-mail: jakiteto@gmail.com tetőfedő ács munka és bádogozás
Címkék

ÁCS MUNKA ÉS KÖLTÖZÉS BÁDOGOS MUNKA