Ács munka és bádogos Budapest

Gödi focipálya lelátó tetejének felújítása


20 453 4837 / Jáki Csaba
Nemrégiben lezajlott a gödi focipálya lelátó tetejének nagy felújítása, és örömmel jelenthetem be, hogy végre befejeztük a hosszú projektet. Most megosztom veletek ezt az élményt, és bemutatom azokat az izgalmas kihívásokat, amelyekkel szembe kellett néznünk.

A tetőfelújítás kezdete

Mint a gödi futballpálya hűséges szurkolói, régóta tisztában voltunk a lelátó tetejének romló állapotával. A repedések egyre inkább problémává váltak. Az összefogás együttes eredményeként nekiláttunk a projektnek.

Az első lépés az volt, hogy megtervezzük a felújítást. Szakembereink segítségével megállapítottuk a munkálatok teljes körét, aztán meghatároztuk a szükséges anyagokat. A költségvetés kidolgozása sem volt könnyű, de a közösség és Botka Endre válogatott labdarúgó támogatása lehetővé tette számunkra, hogy elinduljunk.

Az építkezés kezdetén már készen állt a tervezés, így nekiláttunk a tényleges munkának. Első lépésként le kellett bontanunk az öreg tetőszerkezetet, ami hatalmas kihívást jelentett. A kivitelező csapatunk tapasztalata segített megkönnyíteni ezt a folyamatot.

A váratlan nehézségek

Ahogy haladtunk előre a felújítással, hamar rá kellett döbbennünk, hogy számos váratlan nehézséggel kell szembenéznünk. Az időjárás szeszélyei, a munkaterületen talált régi, rejtett problémák mind kihívásokat jelentettek.

A gödi közösség kiemelkedően fontos szerepet játszott ebben a projektben. Nem kizárólag anyagi támogatást nyújtottak, hanem számos önkéntes is segített a munkafolyamatokban. A közösség ereje volt az, ami lehetővé tette számunkra, hogy folytassuk a munkát, még akkor is, amikor nehézségekbe ütköztünk.

Az eredmények

Az eredmények a felújítás végére minden várakozásunkat felülmúlták. A nézők végre szárazon nézhetik a meccseket. A lelátó szerkezete stabil és biztonságos, továbbá hosszú évekig meg fogja szolgálni a közösségünket.


SZOLGÁLTATÁSAINK

Ács munka

Ács munka
A tető minden ház egyik alapeleme. Kulcsfontosságú, hogy dacoljon az időjárással, vízállónak kell lenni hóban és esőben, továbbá nagymértékben felelős a ház megjelenéséért is. Az ács munka tekintetében mindent megteszünk, hogy ezeknek az elvárásoknak az összes tető megfeleljen, amit mi készítünk.
Tetőtér szigetelés

Tetőtér szigetelés
Vállalunk mindenfajta új építésű-, és utólagos tetőtér szigetelést. A tető az épület külső burkolatának jelentős részét képezi. Emiatt egy szigeteletlen tető esetében az épület teljes hőveszteségének akár 25%-a is jelen lehet, mely igen komoly fűtésszámlát jelent.
Bádogos munka

Bádogos munka
Szakképzett csapatunk családi házak, társas házak és egyéb épületek bádogos munkálatait is vállalja szakszerű kivitelezéssel Budapest városában és környékén.
Lakásfelújítás

Lakásfelújítás
Az ács munka és tetőfedés mellett, fő profilunk a lakásfelújítás és házfelújítás. Ez magában foglalja a szobafestést, tisztasági festést, gipszkartonozást és a ház külső szigetelésének kivitelezését is.

Kapcsolat

Mediterrán Tető Kft.
Cím: 2161 Csomád, Kossuth Lajos út 103.
Telefon: +36 20 453 4837
E-mail: jakiteto@gmail.com tetőfedő ács munka és bádogozás

Weboldal: General Computer SEO
Címkék

ÁCS MUNKA TETŐFELÚJÍTÁS