Ács munka és bádogos Budapest

Terra Clean tetőfelújítás


20 453 4837 / Jáki Csaba
Az épülettetők fontos részei minden vállalkozásnak. Az épület tetejének állapota nemcsak az esztétikai megjelenést befolyásolja, hanem az épület egészének stabilitását is meghatározza. Az egyik olyan vállalkozás, amely a karbantartásban kiemelkedő fontosságú szerepet játszik, a Terra Clean részecskeszűrő tisztító vállalkozás szervize. Az ő munkájuk segít az ipari folyamatok során keletkező részecskék hatékony eltávolításában, ami környezetvédelmi szempontból is létfontosságú.

A tető fontossága

Az épületek tetője gyakran az egyik leginkább elhanyagolt terület. Azonban nem szabad alábecsülni annak fontosságát. A tető védi az épületet az időjárási viszontagságoktól, a nedvességtől, a hőingadozásoktól, továbbá más környezeti hatásoktól. Amennyiben a tető nem megfelelően karbantartott vagy sérült, az súlyos problémákat okozhat az épületen belül. Emellett az esztétikai megjelenés is szenvedhet, ami negatív hatást gyakorolhat az ügyfelek benyomására.

A Terra Clean szervizének tetőjének állapota

A Terra Clean szervizének tetője hosszú évekig ki volt téve az időjárás viszontagságainak, és látható jelei voltak az elöregedésnek. A tetőn több repedés jelentkezett, ami már nemcsak esztétikai problémát jelentett, hanem az üzemelők munkavégzését is befolyásolta. A Terra Clean szervizében dolgozók fokozottan érzékenyek voltak a környezetvédelmi szabványokra, így a tető problémái komoly aggodalmat okoztak.

Amikor a Terra Clean szervizének vezetősége felismerte a tető problémáit, azonnal cselekedniük kellett. Azonban olyan tevékenységekre szakosodott, amelyek nem fedték le a tetőfelújítást. Ezért úgy döntöttek, hogy olyan szakértők segítségét veszik igénybe, akik az építőiparban jártasak.

Az ács vállalkozásunk már évek óta dolgozik építőipari projekteken és épületfelújításokon. Kiváló hírnévvel rendelkezünk a területen. A Terra Clean szervizének vezetősége felkeresett, hogy segítsünk a tetőfelújításban. Vállalkozásunk szakértő csapata azonnal megvizsgálta a tető állapotát, és egy részletes tervet készített a felújításhoz.

A felújítási folyamat

A Terra Clean szervize és vállalkozás szakértői közötti együttműködés eredményeként egy átfogó tetőfelújítási terv készült. A tervezés során fontos szempont volt a szerviz működésének zavartalan fenntartása, így a felújítás időzítése alaposan meg lett tervezve.

A felújítás során a szakértőink először is eltávolították az összes régi cserepet. Ezután megerősítették a tetőszerkezetet, hogy biztosítsák a stabilitást. A következő lépésben egy modern tetőburkolatot helyeztünk el, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak és hosszú élettartamot biztosít.


SZOLGÁLTATÁSAINK

Ács munka

Ács munka
A tető minden ház egyik alapeleme. Kulcsfontosságú, hogy dacoljon az időjárással, vízállónak kell lenni hóban és esőben, továbbá nagymértékben felelős a ház megjelenéséért is. Az ács munka tekintetében mindent megteszünk, hogy ezeknek az elvárásoknak az összes tető megfeleljen, amit mi készítünk.
Tetőtér szigetelés

Tetőtér szigetelés
Vállalunk mindenfajta új építésű-, és utólagos tetőtér szigetelést. A tető az épület külső burkolatának jelentős részét képezi. Emiatt egy szigeteletlen tető esetében az épület teljes hőveszteségének akár 25%-a is jelen lehet, mely igen komoly fűtésszámlát jelent.
Bádogos munka

Bádogos munka
Szakképzett csapatunk családi házak, társas házak és egyéb épületek bádogos munkálatait is vállalja szakszerű kivitelezéssel Budapest városában és környékén.
Lakásfelújítás

Lakásfelújítás
Az ács munka és tetőfedés mellett, fő profilunk a lakásfelújítás és házfelújítás. Ez magában foglalja a szobafestést, tisztasági festést, gipszkartonozást és a ház külső szigetelésének kivitelezését is.

Kapcsolat

Jákitető Kft.
Cím: 1104 Budapest
Telefon: +36 20 453 4837
E-mail: jakiteto@gmail.com tetőfedő ács munka és bádogozás
Címkék

ÁCS MUNKA ÉS KÖLTÖZÉS TETŐFELÚJÍTÁS